Hinnasto

Muista lahjakortti

Meiltä lahjakortit hoitoihin tai vapaasti valittavalle summalle.

Peruutukset

Peruutukset vain puhelimitse tai paikan päällä viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % varatun ajan arvosta.

Kasvohoidot: Hemmottelevat kasvohoidot

Kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin, kulmien siistimisen sekä kevyen meikkipohjan haluttaessa. Annamme myös yksilölliset ihon kotihoito-ohjeet. Kysy myös edullisia ihonhoidon sarjakorttejamme!

Ihonhoidon ohjeistus (30 min)

Sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, ihotyypin mukaisen kuorinnan ja loppuvoiteen sekä kotihoito-ohjeistuksen jatkohoito suosituksineen.

45€

Virkistyshetki (30 min)

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteen.

49€

Hemmotteleva Spa -kasvohoito (45 min)

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

65€

Suklaakasvohoito (60 min)

Herkullinen suklaakasvohoito stressiä vastaan tuo välitöntä hyvän olon tunnetta sekä pehmittää ja heleyttää ihoa. Sis. kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

95€

Ylellinen Timanttikasvohoito (75 min)

Kiinteyttävä kasvohoito tarjoaa ylellistä hemmottelua aikuiselle naiselle, hoito on suunniteltu yli 45-vuotiaille. Luxus-Timanttikasvohoito on ylellinen hoito kaikkiin ikääntyvän ihon tarpeisiin. Kiinteyttävän tehohoidon vaikuttavina aineina ovat mm. ihoa kirkastava timanttijauhe, heleyttävä helmiuute ja kosteuttava hyaluronihappo. Hoidon päätteeksi iho on kirkas ja kauniin kuulas. Sis. decolten, käsivarsien sekä käsien hieronnan, kasvojen alkupuhdistuksen, kirkastavan kuorinnan kasvoille, kasvojen hieronta hierontahelmillä, jotka tehostavat ihon mikroverenkiertoa jolloin juonteet madaltuvat, ja aktiiviaineet imeytyvät ihoon paremmin. Hieronnan jälkeen iholle levitetään peel-off naamio, jonka vaikutuksen aikana tehdään vielä käsien hieronta. Hoito päätetään ihoa uudistavan seerumin sekä ihotyypin mukaisen loppuvoiteen levitykseen.

165€

Klassinen kasvohieronta (30 min)

Klassinen kasvohieronta sis. kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen rentouttavan hieronnan ihotyypin mukaisella hieronta voiteella sekä kasvovoiteen.

45€

.

Kasvohoidot: Puhdistavat sekä kuorivat kasvohoidot

Puhdistavat sekä kuorivat kasvohoidot

Hoitoihin on valittavissa lisäpalveluina kasvohieronta, ampullin imeytys sekä mekaaninen ihonpuhdistus 10€ / lisäpalvelu

Mekaaninen ihonpuhdistus

Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen.

80€

Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus

Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon ultraäänisyväpuhdistuksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, naamion sekä loppuvoiteen.

89€

Timanttihionta

Hoito sis. alkupuhdistuksen, timanttihiontakuorinnan, naamion sekä loppuvoiteen.

80€

Timanttihionta mekaanisella ihonpuhdistuksella

Hoito sis. alkupuhdistuksen, timanttihiontakuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen.

105€

Hedelmähappohoito

Hedelmähappohoito kirkastaa ja antaa hehkua samealle iholle. Pehmentää juonteita ja ryppyjä sekä parantaa myös paksun ihon rakennetta. Hoito valmistaa ihoa sarjahoitoon, sekä on erinomainen hoito vuodenajan vaihtuessa. Hedelmähappo valitaan ihotyypin mukaan. Hoidossa voidaan käyttää 20%, 40% tai 60% hedelmähappoa. Sis. kasvojen alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, ihotyypin mukaan valittavan naamion sekä loppuvoiteen.

89€

.

Kasvohoidot: HydraFacial kasvohoidot

HydraFacial Signature -kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial TM -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

109€ / Decolte ja kaulanympärys 50€

HydraFacial Clarifying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

149€ / Decolte ja kaulanympärys 50€

HydraFacialAge Refinement -kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal happokuorintaa, Dermabuilder peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita.

179€ / Decolte ja kaulanympärys 59€

HydraFacial Radiance -kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

179€ / Decolte ja kaulanympärys 59€

.

Kasvohoidot: Bernard Cassiere kasvohoidot

Bernard Cassiere kasvohoidot

Hoitotuotteet sekä hoitolinja valitaan ihon tarpeiden mukaan. Bernard Cassiere kasvohoidot sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kasvojen kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen ultraäänellä tai mekaanisesti ihon kunnon mukaan, ihotyypin mukaisen hoitoampullin imeytyksen, kasvo-, kaula- ja decolteehieronnan, kasvonaamion ja loppuvoiteen.

Herkän & couperosaihon kasvohoito (90 min)

Hoito rauhoittaa ja pehmentää hemmotellen herkkää ihoa. Sopii myös erittäin herkälle tai ärtyneelle iholle.

119€

Kosteuttava kasvohoito (90 min)

Hoito kosteuttaa ja vahvistaa janoista ihoa. Sopii kaikille kosteutta kaipaaville ihotyypeille kosteuttaen ihoa pitkäaikaisesti. Hoidon päätteeksi iho on pehmeä, elastinen sekä kirkkaan ja kuulaan värinen.

119€

Heleyttävä kasvohoito tukkoiselle iholle (90 min)

Tukkoiselle & elottomalle iholle kirkastamaan ja tuomaan elinvoimaa! Hoidon päätteeksi iho hehkuu kuulauttaan!

119€

Aikuisen ihon kiinteyttävä kasvohoito (90 min)

Kasvohoito kiinteyttää & liftaa aikuista ihoa. Hoito on kehitetty pysäyttämään ihon ikääntymisen merkit samalla kosteuttaen ihoa. Ihon pinta siloittuu ja juonteet madaltuvat. Hoito sis. Alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kasvojen kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen ultraäänellä tai mekaanisesti ihon kunnon mukaan, ihotyypin mukaisen hoitoampullin imeytyksen, kasvo-, kaula- ja decoltehieronnan, kasvonaamion ja loppuvoiteen. Hoidon päätteeksi iholle levitetään tehovoide juonteille.

119€

Kirkastava kasvohoito pigmenttimuutoksiin (90 min)

Kirkastava kasvohoito pigmentoituneelle tai elottomalle iholle. Hoito antaa hehkua ja tasoittaa ihon kirjavuutta sekä tuo erityisesti kirkkautta ihollesi.

119€

Puhdistava kasvohoito sekaiholle (90 min)

Hoito tasapainoittaa talineritystä sekä rauhoittaa kiiltoa kasvoilla.

119€

.

Kasvohoidot: Priori kasvohoidot

Peel It (15 min)

Peel It on täydellinen hoito kiireiselle, mutta näkyviä tuloksia janoavalle ihmiselle. Hoito on suunniteltu analysoimaan ihon tarpeita, kuorimaan ja antamaan iholle uutta hehkua sekä tasoittamaan ihon tekstuuria. Tämä nopea, lounastauolla hoituva kuorinta on superboosti iholle – vaikka sinulla olisi vain 15 minuuttia aikaa.

89€

Skin Re-Boot (30 min)

Joskus me kaikki tarvitsemme “nollauksen” - mutta aikamme on arvokasta. Tämä mukautuva kasvohoito on suunniteltu tekemään juuri sen – nollaamaan ihosi. Kosmetologisi suunnittelee sinun yksilöllisiä tarpeitasi vastaavan hoidon, joka jättää ihosi kirkkaammaksi, täyteläisemmäksi, entisöidyksi ja kosteutetuksi – lopputulos, jonka voit nähdä ja tuntea!

96€

.

Kasvohoidot: Sothys kasvohoidot miehille

Miesten SOTHYS Homme kasvohoito

Hoito sis. kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen ultraäänellä tai mekaanisesti ihon kunnon mukaan, kasvojen hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

95€

Kasvohoidot: Muut hoidot

Silmänympäryshoito

Kosteuttaa, tasoittaa silmänympärysihoa, virkistää sekä hoitaa tummia silmänalusia. Hoito sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan jadekivihieronnan, turvotusta poistavan & virkistävän naamion silmänympärysiholle sekä loppuvoiteen.

59€

Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä

50€

Decolte- ja kaulanympäryshoito

Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, decolte- ja kaulan rentouttavan hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

59€

Decoltehoito kasvohoidon yhteydessä

50€

.

Meikit

Pikameikit  alk. 40€

Päivämeikki

Päivämeikillä saat kevyen ja freesin ilmeen kasvoille helpottamaan arkiaamua!

50€
Juhlameikki 89€
Häämeikki 95€

Ilta- tai kuvausmeikki

Meikistä tehdään hieman voimakkaampi sekä haluttaessa voimme tehdä kasvoille korostukset ja varjokset tuomaan kasvonpiirteet kauniisti esiin.

99€
Sulhasen ehostus sis. meikkipohjan sekä korostukset ja varjostukset haluttaessa. 50€

Meikin ohjeistus

 

Yksilöllinen 89€
Ryhmille
Erinomainen tapa viettää esim. tyttöjen iltaa omalla porukalla tai kerätä työkaverit kokoon.
60€ /henkilö

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sis. kulmien muotoilun pinseteillä 35€
Ripsien kestovärjäys ja kulmien muotoilu 30€
Ripsien kestovärjäys 25€
Kulmien kestovärjäys sis. kulmien muotoilun pinseteillä 22€
Kulmien kestovärjäys sis. kulmien muotoilun sokerilla 28€
Kulmien vaalennus ja muotoilu pinseteillä 30€
Kulmien muotoilu pinseteillä 15€

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Hoitoon sisältyy myös ripsien kestovärjäys.

90€

Yumi Brows -kulmakarvojen laminointi ja värjäys

YUMI Brows -kulmakarvojen laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, jossa korostetaan luonnollisia kulmakarvoja. Hoito soveltuu niin ohuille kuin paksummillekin kulmille. Hoidossa kulmat muotoillaan, laminoidaan ja värjätään. Lopputuloksena on siistit ja huolitellut kulmat joiden vaikutus kestää jopa 4-6 viikkoa.

65€

Lash Perfect -ripsienpidennykset

 

Klassinen ripsienpidennys 135€
Volyymiripsienpidennys 149€
Klassisten ripsipidennysten huolto 30 min / 45 min / 60 min / 75 min 38€ / 52€ / 62€ / 79€
Volyymiripsidennysten huolto 30 min / 45 min / 60 min / 75 min  45€ / 60€ / 70€ / 85€
Timantit ripsiin 3€ / kpl
Pidennysten poisto alk. 35€

Minxit

Jalkoihin sis. Minipedikyyrin 60 €

Kestolakkaukset käsiin

Shellac - yksivärinen kestolakkaus sis. Minimanikyyrin 55€
Shellac - ranskalainen kestolakkaus sis. Minimanikyyrin 60€
Shellac - kestolakkauksen poisto & uusi Shellac - kestolakkaus yksivärinen sis. Minimanikyyrin 60€
Shellac - kestolakkauksen poisto & uusi Shellac - kestolakkaus ranskalainen sis. Minimanikyyrin 70€
Toisen tuotemerkin kestolakkauksen poisto & uusi Shellac - kestolakkaus yksivärinen sis. Minimanikyyrin 90€
Toisen tuotemerkin kestolakkauksen poisto & uusi Shellac - kestolakkaus ranskalainen sis. Minimanikyyrin 99€
Koristelu per kynsi / kaikki kynnet 5€ / 39€
Shellac - kestolakkauksen poisto 25€
Toisen tuotemerkin kestolakkauksen poisto 40€

Kestolakkaukset jalkoihin

Lisäpalveluna jalkahoito  +39€
Kestolakkaus yksivärinen sis. Minipedikyyrin 60€
Kestolakkaus ranskalainen sis. Minipedikyyrin 67€
Kestolakkauksen poisto & yksivärinen geelilakkaus sis. Minipedikyyrin 80€
Kestolakkauksen poisto & ranskalainen geelilakkaus sis. Minipedikyyrin 87€
Kestolakkauksen poisto  35€
Kestolakkauksen poisto jalkahoidon yhteydessä 20€

Manikyyrit

Käsihoito
Hoito sis. käsikylvyn, kynsinauhojen hoidon, kynsien viilauksen, hieronnan ja lakkauksen.
50€
Hemmotteleva Spa -käsihoito
Hoito sis. käsien kylvyn, käsien ja kynsinauhojen kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, viilauksen, hieronnan sekä lakkauksen.
65€
Deluxe -käsihoito
Deluxe -käsihoito sis. käsien ja kynsinauhojen kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, kynsien siistimisen, hoitolakan sekä käsien hieronnan.
50€
Pikakäsihoito
Hoito sis. viilauksen ja lakkauksen.
35€
Parafiinikäsihoito
Hoito sis. kuorinnan, kynsien siistimisen, hoitolakan sekä nautinnollisen lämmittävän parafiininaamion.
49€
Parafiininaamio käsille 35€
Prinsessa manikyyri – pienen tytön unelma (5-12v.)
Pienen tytön unelma manikyyri sisältää käsien kylvetyksen, kynsien viilauksen, lakkauksen ja loppuvoiteen levityksen.
39€

Jalkahoidot

Lisäpalveluna jalkahoidon yhteydessä kuorinta sekä naamio 15€ / lisäpalvelu ja parafiininaamio jaloille 30€.

Täydellinen jalkahoito
Hoito sis. jalkakylvyn, ihon hoidon sekä kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen sekä ohennuksen tarvittaessa, kynsinauhojen siistimisen, jalkojen hieronnan sekä lakkauksen tai kosteuttavan jalkanaamion.
73€
Jalkojen ehostus
Hoito sis. jalkakylvyn, virkistävän jalkojen kuorinnan, kynsien lyhentämisen sekä ohentamisen tarvittaessa, kynsinauhojen siistimisen, yksivärisen kestolakkauksen sekä jalkavoiteen.
70€
Jalkojen ehostus ranskalaisella lakkauksella 77€

Hemmotteleva Spa -jalkahoito
Hoito sis. jalkakylvyn, virkistävän jalkojen kuorinnan, hieronnan sekä kosteuttavan jalkanaamion.

55€
Parafiini jalkahoito
Hoito sis. jalkakylvyn, virkistävän jalkojen kuorinnan sekä parafiininaamion.
50€
Kovettumien poisto
Hoito sis. jalkakylvyn, ihon hoidon sekä kovettumien poiston, kosteusvoiteen sekä jalkatalkin.
40€
Kynsien hoito
Hoito sis. jalkakylvyn, kynsien lyhentämisen sekä ohentamisen tarvittaessa ja kynsinauhojen siistimisen.
40€
Jalkahieronta 45€
Prinsessa pedikyyri – pienen tytön unelma (5-12v.)
Pienen tytön unelma pedikyyri sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien viilauksen, lakkauksen ja loppuvoiteen levityksen.
39€

Ihokarvojen poisto vahalla / sokerilla

Sääret 39€ / 45€
Sääret ja reidet 60€ / 75€
Bikinilinja alk. 28€ / 30€
Bikini+ alk. 38€ / 40€
Brasilialainen (vain naisille) -/ 85€
Brasilialainen ylläpito max. 4 viikon sokerointivälillä (vain naisille) -/ 60€
Käsivarret 35€ / 42€
Kainalot 25€ / 30€
Selkä alk. 34€ / 39€
Huuli tai leuka 14€ / 18€
Huuli ja leuka 19€ / 25€
Kulmat 14€ / 18€
Bikinilinja sekä kainalot -/ 52€
Bikini+ sekä kainalot -/ 62€
Sääret, bikinilinja sekä kainalot 81€ / 93€
Sääret, brasilialainen (vain naisille) sekä kainalot -/ 141€

Vartalohoidot: Hemmottelevat vartalohoidot

Luxus Spa -vartalohoito (sis. kasvohoidon) 90 min

Hoito aloitetaan selän kuorinnalla ja rentouttavalla hieronnalla. Tämän jälkeen tehdään kasvojen alkupuhdistus, kuorinta sekä hieronta. Hoito päätetään ihanaan kasvonaamioon sekä ihon tyypin mukaiseen loppuvoiteeseen.

120€

Rentouttava suklaavartalohoito 90 min

Hoito sis. vartalon suklaakuorinnan sekä suklaahieronnan.

120€
  • Lisäpalveluna Rentouttavaan suklaavartalohoitoon Hemmotteleva Suklaakasvohoito sis. kasvojen alkupuhdistuksen, suklaakuorinnan, suklaahieronnan, suklaanaamion sekä suklaisen loppuvoiteen kasvoille.
59€

Green Tea - Detox vartalohoito 90 min

Green Tea - Detox hoito vie Sinut kauas kaupungista ja lisää kehoosi tasapainoa sekä tuo energiaa uuteen päivään! Hoito sis. Green Tea vartalokuorinnan, energisoivan ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan vartalohieronnan pehmeillä kuppauskupeilla sekä Green Tea vartaloöljyllä ja hoidon päätteeksi iholle levitetään Green Tea tehokosteuttava vartalomousse.

120€

Vanilla-Monoi Body Escape -vartalohoito 90 min

Kaukokaipuun hoitoon sopiva hemmotteleva vartalohoito tuo Tahitin tropiikin ihollesi! Tule nauttimaan pieni pala hemmottelevaa luksusta ja piristämään kiireistä arkeasi! Hoito sis. herkullisen öljykuorinnan, rentouttavan vartalohieronnan sekä kosteuttavan loppuvoiteen.

120€

Vartalohoidot: Puhdistavat vartalohoidot

HydraFacial Signature -hoito käsivarsille

korjaa ihon peruskuntoa ja syväkosteuttaa ihoa jättäen iholle hehkuvan kuulauden.

105€

HydraFacial Signature -hoito säärille

korjaa ihon peruskuntoa ja syväkosteuttaa ihoa jättäen iholle hehkuvan kuulauden.

105€

HydraFacial Signature -hoito selälle

korjaa ihon peruskuntoa ja syväkosteuttaa ihoa jättäen iholle hehkuvan kuulauden. Hoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää myös mekaaninen ihonpuhdistus.

125€

HydraFacial Clarifying -hoito selälle

syväpuhdistaa, kuorii ja kosteuttaa selän ihoa jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa tehdään myös GlySal happokuorinta. Hoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää myös mekaaninen puhdistus.

189€

Selän puhdistus

Hoito sis. selän kuorinnan, puhdistuksen mekaanisesti tai ultraäänellä, naamion käsitellylle alueelle sekä loppuvoiteen.

85€

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat kauniin ja turvallisen päivetyksen juhliin, matkalle tai muuten vaan piristykseksi. Lue lisää!

Vita Liberata -suihkurusketus

Kokovartalo 39€

Hieronnat

 

Klassinen kokovartalohieronta

Klassinen hieronta on kevyempää kuin urheiluhieronta.
1h / 1h 30 min

69€ / 99€
Klassinen selkä- / niska- / hartiahieronta
30 min / 45 min
43€ / 58€

Aromaterapiahieronta 

Eteerisiin öljyihin pohjautuva kevyt hieronta.
1h / 1h 30 min

79€ / 119€

Hot Stone -kuumakivihieronta

Kivien lämpö rentouttaa sekä vaikuttaa syvemmälle lihaskudokseen.
30 min / 1h / 1h 30 min

45€ / 79€ / 125€
Suklaahieronta
1h
79€

Mother To Be -selän ja jalkojen hieronta

Hieronta voidaan tehdä 4. raskauskuukaudesta eteen päin
45 min

69€
Tietosuojaseloste
Sulje ikkuna

Tietosuojaa koskeva seloste

Rekisterinpitäjä

Kauneuskeidas Heidi K. (2660513-9)
Myöhemmin tässä selosteessa Yritys

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Heidi Korpinen
045 133 1631
posti@kauneuskeidasheidik.fi

Henkilörekisterin nimi

Kauneuskeidas Heidi K. asiakas- ja markkinointirekisteri

Kerättävät henkilötiedot

Keräämme asiakassuhteen hoitamiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä palvelun käyttäjätietoja. Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään sekä muista julkisista saatavilla olevista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä ja muista ulkoisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä tai muusta vastaavasta julkisesta yritysrekisteristä. Lisäksi keräämme yhteydenottolomakkeiden täyttäneiden tiedot ja käytämme niitä edellä mainittuihin asiakassuhteen ylläpitämiseen liittyviin tarkoituksiin.

Henkilörekisterin käyttötarkoitus ja käsittelyperuste

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa verkkopalvelun testaukseen, asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluista tiedottamiseen ja neuvontaan. Saatamme käyttää rekisteröidyn tietoja käyttäjätilastojen keräämiseen ja näiden analysointiin. Kerättyjä tietoja käytetään myös markkinointiviestintään. Henkilötietojen käsittely markkinointiviestintään perustuu henkilön antamaan suostumukseen yhteydenottolomakkeella. Suoramarkkinointi lopetetaan asiakkaan pyynnöstä. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen Yrityksen ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Yrityksellä on oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja markkinointi-, palvelu- ja asiakasanalyyseissa ja palvelun testauksessa. Markkinointitarkoituksiin saattaa liittyä myös profilointia. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoihin on pääsy vain asiakassuhteen hallinnoinnista ja markkinoinnista vastaavilla henkilöillä.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Mahdollisissa tietojen luovuttamisen ja siirtämisen tilanteissa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimaa tietosuojan tasoa ja muita tarvittavia turvatoimia.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi sekä kohdentaa mainontaa. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Rekisterin suojaus

Suojaamme henkilötietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin menetelmin. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin tietoturvakeinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt.

Henkilötietojen säilytysaika ja hävittäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai sopimuksen täytäntöön panemiseen tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan asianmukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

  1. Rekisteröity pääsee pyytäessä häntä koskeviin henkilötietoihin liikesalaisuuden ja sisäisten arvioiden sallimissa rajoissa. Tarkastuspyyntö tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä henkilön on tunnistauduttava luotettavalla tavalla.
  2. Rekisteröity voi pyytää tietojen oikaisua, jos tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä.
  3. Rekisteröity voi pyytää tietojen poistamista, milloin niiden käsittelyyn ei ole tietosuojaa koskevassa lainsäädännössä tarkoitettua ja rekisteröidyn suostumuksesta riippumatonta syytä.
  4. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos tietojen oikeellisuus tai lainmukaisuus näin edellyttää, tai vastustamisoikeuden mukaisesti rekisteröity pyytää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä vain tietojen säilyttämiseen.
  5. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin Yrityksen oikeutetun edun perusteella.
  6. Rekisteröity voi pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on turvallista ja teknisesti mahdollista.
  7. Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

Kauneuskeidas Heidi K.
Tarkastus-/muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö
posti@kauneuskeidasheidik.fi

Yritys vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

Sulje ikkuna