Kasvohoidot

Kasvohoito herättää ihosi luonnollisen hehkun ja saa ihon voimaan paremmin

Kasvohoidot > Bernard Cassiere kasvohoidot
Bernard Cassiere kasvohoidot

Bernard Cassiere kasvohoidot

Hoitotuotteet sekä hoitolinja valitaan ihon tarpeiden mukaan. Bernard Cassiere kasvohoidot sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kasvojen kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen ultraäänellä tai mekaanisesti ihon kunnon mukaan, ihotyypin mukaisen hoitoampullin imeytyksen, kasvo-, kaula- ja decolteehieronnan, kasvonaamion ja loppuvoiteen.

  • Herkän & couperosaihon kasvohoito rauhoittaa ja pehmentää hemmotellen herkkää ihoa. Sopii myös erittäin herkälle tai ärtyneelle iholle.
  • Kosteuttava kasvohoito kosteuttaa ja vahvistaa janoista ihoa. Sopii kaikille kosteutta kaipaaville ihotyypeille kosteuttaen ihoa pitkäaikaisesti. Hoidon päätteeksi iho on pehmeä, elastinen sekä kirkkaan ja kuulaan värinen.
  • Heleyttävä kasvohoito tukkoiselle iholle tukkoiselle & elottomalle iholle kirkastamaan ja tuomaan elinvoimaa! Hoidon päätteeksi iho hehkuu kuulauttaan!
  • Aikuisen ihon kiinteyttävä kasvohoito kiinteyttää & liftaa aikuista ihoa. Hoito on kehitetty pysäyttämään ihon ikääntymisen merkit samalla kosteuttaen ihoa. Ihon pinta siloittuu ja juonteet madaltuvat. Hoito sis. Alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kasvojen kuorinnan, kevyen ihonpuhdistuksen ultraäänellä tai mekaanisesti ihon kunnon mukaan, ihotyypin mukaisen hoitoampullin imeytyksen, kasvo-, kaula- ja decoltehieronnan, kasvonaamion ja loppuvoiteen. Hoidon päätteeksi iholle levitetään tehovoide juonteille.
  • Kirkastava kasvohoito pigmenttimuutoksiin pigmentoituneelle tai elottomalle iholle. Hoito antaa hehkua ja tasoittaa ihon kirjavuutta sekä tuo erityisesti kirkkautta ihollesi.
  • Puhdistava kasvohoito sekaiholle sekaiholle. Hoito tasapainoittaa talineritystä sekä rauhoittaa kiiltoa kasvoilla.
Hinnasto » Varaa aika »
Soita Varaa aika