Meikit

Laadukkailla meikeillä kuulas ja hehkuva iho

Meikkivalikoimaamme kuuluvat Artdecon meikit. Artdecon meikkisarja pohjautuu mosaiikkirasioihin joihin voit itse valita mieluiset sävyt ja tuotteet. Meikkivalikoimiin tulee uusia kausisävyjä sekä -tuotteita vuoden aikojen vaihtuessa. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja kohtuuhintaisia. Ohjeistamme mielellämme tuotevalinnoissa sekä tuotteiden käytössä.

Artdecon meikkivalikoimasta löytyy myös Pure Minerals -tuotteet. Meikit on tehty puhtaista, luonnollisista mineraalipigmenteistä ja ne sopivat myös herkälle iholle. Mineraalimeikeillä ihosta saadaan tasainen ja kuulas.

Meikit päivään, iltaan ja elämäsi juhlaan

Kauneuskeitaassa saat väriä arjen harmaaseen. Teemme sinulle hetkessä päivämeikin, joka virkistää ilmeesi. Meikkaaja-maskeeraajamme taituroivat kasvoillesi myös näyttävän iltameikin, jossa säväytät yön pikkutunneille asti. Ehostamme sinut unelmiesi juhlaan, ja neuvomme kasvoillesi sopivan meikin toteutuksessa.

Meikinohjeistus

Meikinohjeistuksessa opetellaan tekemään meikki toiveidesi mukaan, onko se sitten luonnollinen arkimeikki tai näyttävämpi iltameikki. Käymme läpi meikkituotteita ja -välineitä sekä niiden käyttöä. Voit tulla yksilölliseen meikinohjeistukseen tai kerätä kaveri-, työ- tai polttariporukan kasaan ja tulla viettämään hauska meikkituokio. Meikinohjeistuksen päätteeksi saat -10% alennuksen meikkituotteista sekä -välineistä.

Meikit

  • Pikameikki Nopeammassa meikissä voidaan keskittyä vaikka silmien korostamiseen tai upeaan huulimeikkiin. Pidemmässä pikameikissä voimme korjata kokonaisvaltaisemmin myös päivän kuluttamaa meikkipohjaa tai korostaa kasvonpiirteitä ja tehdä valmiista meikkipohjasta näyttävämmän. 20min / 30€,  30min / 40€,  40min / 50€,  50min / 60€
  • Päivämeikki Päivämeikillä saat kevyen ja freesin ilmeen kasvoille helpottamaan arkiaamua! 40€
  • Juhlameikki 65€
  • Häämeikki 75€
  • Ilta- tai kuvausmeikki Meikistä tehdään hieman voimakkaampi sekä haluttaessa voimme tehdä kasvoille korostukset ja varjokset tuomaan kasvonpiirteet kauniisti esiin. 80€
  • Sulhasen ehostus sis.meikkipohjan sekä korostukset ja varjostukset haluttaessa 40€

Meikinohjeistus

Ohjeistuksen päätteeksi saat -10% alennuksen ostamiesi meikkiin loppusummasta.

  • Yksilöllinen 50€
  • Ryhmille 40€ / henkilö

Muut hoidot ja hinnat löydät täältä

Varaa aika helposti netistä tästä