Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat kauniin ja turvallisen päivetyksen juhliin, matkalle tai muuten vaan piristykseksi.

Vita Liberata – Hoitava luomusarja

Vita Liberatan tuotteet koostuvat 80% luomuraaka-aineista, ja sekä suihkurusketus että kotituotteet myös hoitavat samalla ihoasi. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle, ne ovat hajusteettomia ja myös itseruskettaville ominainen tuoksu on todella mieto. Rusketus kestää iholla tavallisesti noin 4-7 päivää, eikä pois kuluessaan jätä ihoa läikikkääksi vaan lähtee tasaisesti iholta. Mikäli haluat rusketuksen juhliin tai muuta tapahtuma varten suosittelemme että tulet suihkurusketukseen kaksi päivää ennen tapahtumaa. Suihkurusketuksen kestoa voi pidentää myös Vita Liberatan kotikäyttöön tarkoitetuilla tuotteilla.

Huomioitavaa ennen hoitoon tuloa

Ennen suihkurusketusta on hyvä kuoria ja kosteuttaa iho edellisenä päivänä. Huomioithan että jotkut kosteusvoiteet voivat jättää iholle kalvon joka estää rusketuksen kehittymisen, eli käytäthän hyvin imeytyvää, kevyttä voidetta. Mahdolliset karvanpoistot tulee tehdä pari päivää ennen suihkurusketusta.

Iholla ei saa olla muita tuotteita suihkurusketuksen alla, eli tulethan ilman hajuvettä tai muita vartalotuotteita. Suosittelemme myös että tulet ilman meikkiä kosteusvoidetta, mutta tarvittaessa voimme myös puhdistaa kasvot hoitolassa. Mikäli haluat voit pitää omat alusvaatteet päälläsi, tai voit vaihtaa kertakäyttöalushousuihin.

Rusketus kehittyy seuraavan 6-12 tunnin aikana, sinä aikana ihoa ei saa kastella ja on suositeltavaa käyttää mahdollisimman löysiä ja tummia vaatteita jotta ne eivät hankaa ihoa. Rintaliivit voit pitää rusketuksessa päällä tai ottaa pois. Mikäli haluat rajattoman rusketuksen suosittelemme ettet myöskään pukisi heti suihkurusketuksen
jälkeen rintaliivejä. Rintaliivien olkaimet voivat myös hangata olkapäillä ja dekollteella, joten on hyvä valita olkaimettomat rintaliivit tai jättää olkaimet alas. Peseytyessäsi ensimmäistä kertaa suihkurusketuksen jälkeen peseydy pelkällä vedellä ja vältä hankaamista.

Vita Liberata -suihkurusketus

  • Kokovartalo 39€

Muut hoidot ja hinnat löydät täältä. 

Ajan voit varata netin kautta tästä