Vartalohoidot ja hieronnat

Heittäydy vartalohoidon ja hieronnan hemmoteltavaksi

Vartalohoidot ja hieronnat > Puhdistavat vartalohoidot
Puhdistavat vartalohoidot

Puhdistavat vartalohoidot

HydraFacial on laitehoito jossa iho puhdistetaan laitteen patentoidulla kärjellä joka pyörrepuhdistaa kivuttomasti ihon jokaisen huokosen. Hoidossa tehdään ihon puhdistus ja kuorinta pyörrepuhdistamalla sekä tehokkaalla alipaineimulla joka tyhjentää ihohuokoset. Alipaineimu imee ihoon kerääntyneet epäpuhtudet, talin sekä ilmansaasteet. Lopuksi ihoon syötetään Antiox+ tehoseerumi joka antaa iholle kauniin ja hyvää oloa hehkuvan kuulauden!

  • HydraFacial Hydration -hoito käsivarsille korjaa ihon peruskuntoa ja syväkosteuttaa ihoa jättäen iholle hehkuvan kuulauden.
  • HydraFacial Hydration -hoito säärille korjaa ihon peruskuntoa ja syväkosteuttaa ihoa jättäen iholle hehkuvan kuulauden.
  • HydraFacial Hydration -hoito selälle korjaa ihon peruskuntoa ja syväkosteuttaa ihoa jättäen iholle hehkuvan kuulauden. Hoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää myös mekaaninen ihonpuhdistus.
  • HydraFacial Deep Clean -hoito selälle syväpuhdistaa, kuorii ja kosteuttaa selän ihoa jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa tehdään myös GlySal happokuorinta. Hoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää myös mekaaninen puhdistus.
  • Selän puhdistus sis. selän kuorinnan, puhdistuksen mekaanisesti tai ultraäänellä, naamion käsitellylle alueelle sekä loppuvoiteen.
Hinnasto » Varaa aika »
Soita Varaa aika